April 9, 2013

Dear: Friends And Family (3/17/13)

by Calvin Chism (author's profile)

Transcription

WRITE OR DIE

FACEBOOK.COM/WRITEORDIE

DEAR: FRIENDS AND FAMILY

I WANT TO THANK YOU FOR CHECKING IN ON YO BOY, ON JAN-23-13 I WAS TOLD MY GRANDMOTHER PASSED AWAY. (SEE LETTER) I KNOW I SAID I WAS GOING TO BE POSTING SOMETHING IN FEB, BUT LIFE SLID ME A CURVE BALL OUT OF LEFT FIELD < AND I DON'T EVEN LIKE BASEBALL, LOL :) AND IT TOOK SOME TIME FOR ME TO GET MY HEAD BACK ON STRAIGHT AND I AM SO FAR BEHIND IN MY WORK. I THOUGHT I WOULD BE READY TO HEAR NEWS LIKE THAT, BUT IT FLOORED ME IN A REAL WAY.

I WROTE A LETTER TITLED "WHY NOW?" ALSO ENCLOSED AND POSTED. IT IS A STEP-BY-STEP OF WHAT HAPPENED AS I REMEMBERED IT. SHE WAS A ONE-OF-A-KIND LADY I'LL TELL YOU, LOL. I LEARNED AND BECAME WHAT I LEARNED AND EAR HUSTLED FROM HER AND PAW-PAW TALKING LATE AT NIGHT AS I SAT IN THE HALLWAY! (I WAS SUPPOSED TO BE ASLEEP!) I'LL MISS HER DEARLY.

OVER THE PAST FEW WEEKS THOUGH I WAS ABLE TO WRITE MORE... [MISSING]... CAME TO ME I WROTE THEM DOWN... [MISSING]... WHOLE CHAPTER DONE.

SHE WAS THE LIGHT O MY LIFE, EVEN THOUGH SHE WAS A SURLY BUT TOLD THE TRUTH, SHAME THE DEVIL! LOL SHE CRACKED ME UP WITH THAT ONE EVERY TIME.

SHE WAS A STRONG WOMEN WHO RAISED FIVE BOYS AND ME! AND DID SO WITH A BALLED-UP FIST!

SO I WANTED TO GET THIS UP AND OUT SO YOU MAY UNDERSTAND MY DELAY. I LOOK FORWARD TO HEARING FROM YOU, PLEASE NOTE I CAN NOT RESPOND, UNLESS YOU LEAVE AN ADDRESS, AS I AM ON SNAIL MAIL AT THE MOMENT.

THANK YOU FOR YOUR TIME AND REMEMBER TIME WAITS ON NO MAN, SAY WHAT YOU MEAN, MEAN WHAT YOU SAY! SOMEONE ELSE'S LIFE MAY DEPEND ON IT!

IN SOLIDARITY,

CALVIN, CHISM.

Favorite

Replies (2) Replies feed

TITEofCPT Posted 10 years, 11 months ago. ✓ Mailed 10 years, 11 months ago   Favorite
KEEP WRITING. I LOVE YOUR WRITING STYLE-SIMPLY BRILLIANT

Calvin Chism Posted 10 years, 9 months ago.   Favorite
(scanned reply – view as blog post)

We will print and mail your reply by . Guidelines

Other posts by this author

Subscribe

Get notifications when new letters or replies are posted!

Posts by Calvin Chism: RSS email me
Comments on “Dear: Friends And Family (3/17/13)”: RSS email me
Featured posts: RSS email me
All Between the Bars posts: RSS